Suomeksi | In English
Interacta Design Oy
GUIDe-menetelmä
Palvelut
Koulutus
Julkaisut ja artikkelit
Asiakkaita
Yhteystiedot

Palvelut

Jos tarvitset konseptisuunnittelua, uuden järjestelmän käyttöliittymäsuunnittelua tai apua vaatimusmäärittelyyn, voit delegoida työn meille kokonaan tai osittain. GUIDe-menetelmiemme avulla selvitämme ohjelmistosi kehittämistä varten käyttäjillesi eteen tulevat tilanteet ja tapahtumat, joista ohjelmistosi tulisi suoriutua tehokkaasti ja suoraviivaisesti. Sen jälkeen suunnittelemme ohjelmistosi tarjoaman toiminnallisuuden ja käyttöliittymäratkaisut tukemaan näitä usein toistuvia käyttötilanteita. Jos ohjelmistosi tarjoama toiminnallisuus, suorituskyky ja käytettävyys optimoidaan käyttäjien päivittäin kohtaamiin käyttötilanteisiin, käyttäjäsi kokevat järjestelmän hyödyllisenä ja ilmaisuvoimaisena.

Käyttöliittymäsuunnittelua asiakkaan luona
Kuva: Käyttöliittymäsuunnittelua
asiakkaan luona.

Lisää tietoa suunnittelu- ja vaatimusmäärittelypalveluistamme löydät otsikon Käyttöliittymän suunnittelu ja vaatimusmäärittely alta. Jos tarpeen, voit ulkoistaa myös käyttöliittymän toteutuksen, ks. lisätietoja kohdasta Järjestelmän toteutus.

Jos olet aikeissa parantaa olemassa olevan järjestelmäsi käytettävyyttä, katso testauspalvelujamme kohdasta Käytettävyyden testaus. Voimme arvioida käyttöliittymäsi