Suomeksi | In English
Interacta Design Oy
GUIDe-menetelmä
Palvelut
Järjestelmän toteutus
Koulutus
Julkaisut ja artikkelit
Asiakkaita
Yhteystiedot

Järjestelmän toteutus

Käyttöliittymän suunnittelun lisäksi voit ulkoistaa myös meille järjestelmäsi toteuttamisen joko pelkän käyttöliittymän osalta tai kokonaan. Olemme erikoistuneita koodaamaan toteutuksia hyvistä ja vaativista käyttöliittymäratkaisuista. Keskeisintä osaamisaluettamme ovat käyttöliittymien toteuttaminen Javalla sekä Swing-kirjaston muokkaaminen ja laajentaminen, mutta toteutamme myös web-sovelluksia, natiivi-Windows-ohjelmistoja sekä ohjelmia PDA-laitteisiin. Erityisesti seuraavista kielistä ja toteutustavoista meillä on aiempaa kokemusta: Java, Perl, C/C++, Visual Basic, (D)HTML/CSS, JavaScript, cgi-bin, ASP ja Java-appletit.

Kuvassa on esimerkki laatimastamme yksinkertaisesta mutta käyttäjän kannalta tehokkaasta hakutoteutuksesta, jolla käyttäjä pystyy filteröimään tarvitsemansa tiedoston nopeasti lähiverkon levyiltä. Reaaliaikainen filteröinti perustuu C++:lla toteutettuun suffix array –indeksirakenteeseen, josta hakuosumien löytäminen miljoonankin tiedoston joukosta vie vain muutaman millisekunnin.

Tiedostofilter
Kuva: Tiedostofilter-toteutus.

Kuvan tilanteessa käyttäjä on hakemassa käyttöliittymän läpikäyntitestauksesta (walkthrough) lukemaansa artikkelia kirjoittamalla hakukenttään avainsanan alkuosaa "walk". Jokaisella käyttäjän näppäinpainalluksella järjestelmä filteröi näkyviin hakuehtoon osuvat tiedostot ja hakemistot. Käyttäjä huomaa listasta heti Biasin artikkelin ja tuplaklikkaa sen auki.

Toteutuskysymyksissä ota yhteyttä Karri-Pekka Laaksoon, sähköposti karri@interacta.fi, puh. 050 505 9880.